cardioconcept.nl

Fietsen

We stappen op onze fiets om naar ons werk te gaan, we stappen op de fiets om boodschappen te doen en we stappen op onze fiets voor ons plezier. Dus er zijn genoeg redenen om vandaag nog een fiets aan te schaffen. Fietsen is namelijk ook nog is heel erg gezond voor je. Door dagelijks een halfuurtje te fietsen zal je merken dat je lijf steeds gezonder wordt en dat jij je ook mentaal beter zal gaan voelen. Voor iedereen is het natuurlijk anders hoe hij of zij het dagelijkse halfuurtje beweging indeelt maar lekker fietsen is daar een goed voorbeeld van! Maar hoe vind je nou de beste fiets voor jou? Want een lekker stukje fietsen begint natuurlijk met ene goede fiets.

Stadsfiets

Ben je een scholier of heb je misschien al een vaste baan? Dan is een stadsfiets waarschijnlijk het beste voor jou. Als je school of werk op fietsafstand is zou ik zeker aanraden om voor de fiets te gaan dan voor de auto. En zoals eerder benoemd is het veel milieubewuster en je krijgt ook je dagelijkse dosis beweging binnen. Je kunt bijvoorbeeld voor een basic stadfiets gaan waar je heel de stad onveilig mee kunt maken. Een prima keuze als je een wat langer stuk moet afleggen om op je werk en/ of school te komen. Voor de dames onder ons is een oma fiets ook een erg leuke fiets. Door zijn bijzondere model ziet de fiets er modieus en vrouwelijk uit en maak jij helemaal de blits met je nieuwe fiets. Als je misschien al kinderen hebt die je ook elke dag naar school moet brengen dan is een bakfiets een goede optie. Je kunt er niet alleen je kinderen mee naar school brengen maar je kunt er ook gemakkelijk je zware boodschappentassen in kwijt.

Sportfiets

Als je op fietsvakantie wilt zijn er weer heel wat andere fietsen geschikt. Als je lange afstanden met een wat hoge snelheid wilt afleggen is een sportfiets wel wat voor jou! Hierbij kan je denken aan een mountain bike of een sportieve Herenfiets. Of misschien ben je al wat ouder en is je conditie niet meer helemaal op en top of je wilt misschien gewoon wat ondersteuning tijdens het fietsen. Dan is een elektrische fiets iets voor jou! Een elektrische fiets geeft je net dat extra beetje ondersteuning waardoor jij weer lekker kunt fietsen. Je kunt er gemakkelijk lange afstanden mee af leggen zonder aan het einde van de fiets tocht helemaal moe te zijn. Ook zijn de elektrische fietsen voorzien van derailleurversnellingen waardoor je altijd lekker licht kunt blijven trappen, ook al moet je die hoge berg op. Voor elk doel is een andere fiets gemaakt waardoor jij veel veilige kilometers zult afleggen op je nieuwe fiets!

Mobiele versie afsluiten